Forever Fiber de la Forever Living

  • 5 grame de fibre per plic 
  • Conceput pentru a furniza o modalitate la îndemână de a-ţi asigura un aport optim de fibre 
  • Se dizolvă rapid în Forever Aloe Vera Gel sau altă băutură 
  • Gust neutru, nu conţine gluten 
Forever FiberTM furnizează 5 grame de fibre solubile, convenabil ambalate pentru a le avea mereu la îndemână, pentru o dietă sănătoasă. Experţii ne recomandă să consumăm până la 30 de grame de fibre zilnic, pentru o sănătate optimă şi o bună funcţionare a sistemului digestiv.

Cu toate acestea, cei mai mulţi dintre noi abia dacă includ în dieta lor jumătate din această cantitate. În căutarea de alimente uşor de preparat nu mai beneficiem de cantitatea adecvată de fibre, pentru menţinerea sănătăţii. Forever FiberTM conţine un amestec brevetat de patru tipuri de fibre şi este o modalitate uşoară de a creşte aportul de fibre din dietă, prin amestecarea lor în alimentele pe care le consumăm sau mixarea lor cu Forever Aloe Vera Gel sau altă băutură ori chiar dizolvarea lor rapidă în sticla cu apă atunci când suntem pe fugă.
  
 FOREVER FIBER - Cod 464, PC = 0,090
- pret dep. - 14,00 Euro + TVA
- pret NDP - =17,00 Euro + TVA
- PRV - 20,00 Euro + TVA

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi