Cura de detoxifiere de la Forever Living

Ce inseamna detoxifiere si de ce este necesara?

Voi incepe cu o intrebare:
'Sunt convins ca faci curat in casa saptamanal, dar cand ai facut curatenie ultima data in corpul tau?'.
Detoxifierea reprezinta procesul de eliminare a toxinelor si deseurilor care se acumuleaza in corpul nostru si este o necesitate pentru omul modern deoarece mediul in care traim este supraincarcat de substante toxice care patrund in organism prin aerul inspirat, prin mancare, medicamente, etc. Chiar si organsimul nostru produce deseuri metabolice toxice care trebuie eliminate pentru a ne mentine sanatatea si vitalitatea.
Organismul elimina in mod natural o mare parte din aceste toxine prin plamani, piele, rinichi si intestinul gros (colon). Cu timpul, datorita bolilor, obiceiurilor alimentare nesanatoase si a altor factori, activitatea acestor organe incetineste si toxinele se acumuleaza.

Este necesar sa ne cunoastem corpul si pericolele la care este expus zilnic. Exista cateva simptome care constituie semnale de alarma: depuneri pe limba, mirosul neplacut al gurii, dureri de cap, ameteli, somnolenta, apatie, oboseala, scaderea energiei, ganduri sumbre, iritabilitate, tensiune ridicata, balonari, constipatie si alte probleme digestive.

De cate ori este recomandata detoxifierea?

Eliminarea toxinelor si reziduurilor din organism este necesara dupa perioade de sarbatori cand se mananca... copios (Craciun, Revelion, Paste). Pentru o sanatate buna pe termen lung corpul nostru are nevoie de o detoxifiere periodica la fiecare schimbare de sezon sau cel putin la interval de 6 luni, primavara si toamna.

Ce sfaturi si reguli de baza ar trebui sa urmam pentru detoxifiere?


Există mai multe solutii de dezintoxicare, cum ar fi repausul alimentar, curele de transpiratie, denatori hepatici, purgatii, varsaturi, clisme, diurezele. Noi vă propunem una din cele mai eficace cure de detoxifiere din lume, practicată de peste 300 milioane de oameni, cu rezultate de exceptie: cura cu produse din Aloe Vera.
Avantajul urias al curei cu Aloe Vera este acela că duce la descărcarea foarte eficientă de toxine a tuturor organelor interne si a întregului organism, dar -aspect extrem de important!- rezolvă în acelasi timp si cea de-a treia verigă a procesului de detoxifiere: REÎNCĂRCAREA ENERGETICĂ.

Iată o combinatie foarte eficientă de produse naturale de la Forever Living Products:
Se începe cu o cantitate mai mică de Aloe Vera (40-50 ml în primele 3-4 zile), pentru ca simptomul de descărcare (greată, stare de oboseală, foarte rar eruptie cutanată, usoară diaree etc) să nu fie brutal, după care se poate ajunge la 100-120 ml/zi. După obtinerea detoxifierii, organismul începe să se încarce energetic cu toate vitaminele, mineralele si aminoacizii pe care-i contine această miraculoasă plantă.

Pentru o completă reîncărcare energetică a organismului mai putem apoi introduce în consum, după caz, Forever Nature-Mine, Forever Bee Pollen, Forever Kids, Forever Lite. Cei mai multi fac 2-3 cure de detoxifiere cu Aloe Vera pe an.
Varianta cea mai sănătoasă o reprezintă însă consumul curent de Aloe Vera (1-2 litri/lună), în acest sens neexistând vreun fel de risc sau contraindicatii.
Dimpotrivă, vom fi mereu siguri ca substantele dăunătoare care ajung în organism (doar stim că tentatiile alimentare sunt uneori mai puternice decât vointa noastră! :) ) se elimina imediat. Astfel organismul este mereu curat, sistemul imunitar impecabil, iar medicul nostru de familie rămâne doar un plăcut partener de discutii !

Detoxifierea nesupravegheata de un medic nu se recomanda persoanelor care sufera de boli grave sau boli digestive (ulcere, colite, tumori intestinale, boli renale, pietre de dimensiuni mari la rinichi sau vezica biliara).

Cele mai populare Produse Forever Living Products

Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel! Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!   Aloe Vera Gel!  
 
Copyright © 2009 AloePlus Designed byGabi